Оновлення тарифних планів на колокейшн

В часи, коли Україна переживає нелегкі часи, коли практично все росте в ціні, коли дорожчають послуги, зважаючи на зростання курсу долара, ми прийняли рішення по підтримці всіх українських споживачів і оголошуємо про підтримку курсу гривні!

Ми відмовляємося від прив’язки вартості послуг наших датацентрів до курсу долара!

Віднині ціни зафіксовано в гривні!

Тож, зважаючи на запити,

Ми запровадили нову лінійку тарифних планів бюджетного колокейшена LightCollocation (ЛегкеКоло).

Найдешевші варіанти розміщення Вашого сервера на нашій технічний площадці (в датацентрі класу Tier II-III) — складає лише 300грн/міс (тобто collocation дешевше 22дол.)! Причому якість розміщення Вашого серверу, звісно ж, жодним чином не погіршилася!

Обмеження стосуються лише потужності споживаного електроживлення! Саме тому це є ідеальним варіантом по співвідношенню ціна/якість для власників малопотужних серверів на базі Atom та подібних.

 

Увагою ми не обішли також і власників потужних серверів:

Віднині в наших датацентрах можна розміщувати сервери з потужністю електроживлення до 3000Вт на 1 сервер з можливістю включення 2-х незалежних вводів електроживлення! Ласкаво просимо власників багатопроцесорних XEON серверів відчути всі переваги власного сервера без оглядки на недостаню потужність!

Вижимайте все із свого сервера — отримуйте максимум задоволення для себе та своїх клієнтів!

А IP-Connect, як завжди, залишається надійним помічником в Вашому електронному бізнесі!

 

Переглядайте тарифи (і смачні знижки для постійних клієнтів 🙂 ) на розміщення Ваших серверів (від 1-го) у наших датацентрах та залишайте заявку на підключення!

 

ТАРИФИ ЗАМОВЛЕННЯ