Обслуговування оптичних мереж ВОЛЗ

Надійне функціонування волоконно-оптичної кабельної інфраструктури як малого підприємства, так і великих інтернет-провайдерів потребує професійного та відповідального підходу до проектування, впровадження та супроводження оптики ВОЛЗ (волоконно-оптичних ліній зв’язку).

ТОВ “АйПі-Коннект” пропонує послуги по проектуванню, побудові та обслуговуванню оптичних мереж зв’язку. Всі роботи виконуються на професійному обладнанні високласними фахівціями своєї справи, тому всі роботи ми виконуємо якісно та в строк. Ми виконуємо роботи по всій території України. Також є можливість термінового виклику фахівця в разі виконання аварійно-відновлювальних робіт на волокні внаслідок пошкодження (ураган порвав оптику, від негоди упав стовп, невправні дії оператора екскаватора тощо).

В разі потреби на проектування та побудову оптичних мереж зв’язку — Вам завжди прийдуть на допомогу наші фахівці — лише залиште он-лайн заявку на сайті чи зв’яжіться з нами будь-яким зручним для Вас способом.

Серед наших переваг те, що ми виїжджаємо оперативно в будь-який час доби та в будь-яку погоду, маємо різноманітні варіанти оплати — готівка, безготівковий (з ПДВ! та без ПДВ!), а також приймаємо до оплати багато варіантів електронних валют (в т.ч. BitCoin, LTC, Ethereum та ін.). Наші ціни не мають прихованих комісій і завжди чітко передбачувані.

Найбільш популярні послуги по обслуговуванню оптики: зварювання оптики (зварка оптичного волокна) та вимірювання параметрів волокна рефлектометром з видачею рефлектограми.

Зварювання та вимірювання параметрів оптики ВОЛЗ

Послуга Ціна, грн
Зварювання 1 волокна (до 10 зварок) 50 грн.
Зварювання 1 волокна (від 10 до 50 зварок) 40 грн.
Зварювання 1 волокна (понад 50 зварок) 30 грн.
Вимірювання параметрів волокна рефлектометром (за 1 рефлектограму) 150 грн.
Видача результатів вимірювань ВОЛЗ рефлектограми (електронна/друкована) 50 / 100 грн.
Плановий виїзд фахівця (до 24 годин) 200 грн.
Терміновий виїзд фахівця (1 година) 800 грн.
Доплата за виїзд за місто (за кожних 50км) 350 грн

Всі ціни вказані у гривнях без урахування ПДВ.